UMBILICAL


TEATRE DE TEXT.

Traspassar els límits, oblidar les normes i ser feliç. Potser l'amor ja no exigeix el concepte "renúncia". Quant esforç requereix l'amor? I la llibertat? On acaba la d'una i comença la de les altres?

Obra estrenada i resident a la Nau Ivanow.

Maig 2017

                            


Propers bolos 2017

  • NOVEMBRE | Dissabte 3 | 20.30h | Festival Mostra't |  Parc Sandaru de BARCELONA
  • OCTUBRE | De dijous 28 a diumenge 15 | Teatre Àtic 22 de BARCELONA
  • SETEMBRE | Dissabte 16 | 21h | Teatre Kaddish del PRAT DE LLOBREGAT

 

Sense filtres, amb comunicació…i amb confiança.

30/09/17 · Teatre Barcelona · Betty Enguix

 

 

Una petita mostra de testimonis revolucionaris.

Judit Martínez | Crítiques Culturals | 02/10/17

 

 

Premsa

Un text molt ben tractat que ens fa molt real la situació plantejada i que ens fa comprendre i acceptar com a “normal” una concepció diferent del que sempre ens han explicat que és l’amor, la vida en parella i la relació d’amistat. Una proposta que ens ha agradat molt, ja que traspassa de lluny la comèdia, per entrar en temes força profunds, sobre l’amistat, l’amor, la relació de la parella, la fidelitat de la parella i la llibertat sexual acceptada per totes les parts implicades. Una narració que ens fa reflexionar molt sobre les barreres que ens hem formatentre tots, en la concepció d’on pot arribar l’amor en l’ampli sentit de la paraula.


27/05/17 Imma Barba i Miquel Gascón

Voltar i voltar

 

 

La monogamia y la heteronormatividad a examen en Umbilical:  Umbilical tiene todo lo que nos gusta: Poliamor, celos, ITS, libertad, relaciones, preservativos, un repaso al patriarcado y a la heteronormatividad, sexo… Una de las cosas más importantes que la dramaturga quiere conseguir con esta obra es “evitar que el Poliamor se convierta en una excusa para tener relaciones superficiales, en las que todo vale y cada uno se mira su ombligo.” Porque “no, la no-monogamia va de muchas cosas menos de eso.”

 

 

 


28/09/17 Jordi García

Estoy bailando

Sense filtres, amb comunicació…i amb confiança: Sense filtres. Podem veure a una amic o amiga de fa 10 anys sense els fitres que s’han anat construint al llarg del temps? Podem canviar aquets filtres i descobrir una nova relació? Què passa quan ens obrim a noves situacions, a noves possibiltiats? A escena, un exemple.  Moments on l’expressió corporal ha sigut l’única protagonista, i que ho deien tot. Molt ben trobats, molt bonics. Hi ha escenes divertides i ben jugades, amb complicitat amb el públic i que han omplert la sala de rialles.

 

 


30/09/17 Betty Enguix

Teatre Barcelona


Una petita mostra de testimonis revolucionaris: Malgrat que pugui semblar una idea estranya, des de la naturalitat dels personatges pretenen normalitzar una còmica sinceritat en el dia a dia del grup. Umbilical és divertida, veritable i juga entre la ficció i les noves realitats socials per refrescar els temes de textos teatrals. Sigui com sigui, aquesta mostra íntima és un entreteniment sincer i d’allò més pròxim.

 

 

 


02/10/17 Judit Martínez

Crítiques Culturals

Es una obra divertida, cachonda, con momentos desternillantes pero sobre todo muy real, muy natural y que hace aquello que tanto nos gusta y molesta a partes iguales: abrir debate sobre un tema que es mucho más tabú de lo que creemos.Todos os veréis reflejados en la historia de una pareja que ha llegado a un punto de inflexión en su relación y que tiene que tomar una decisión que puede cambiarlo todo para bien o para mal. ¿Es el poliamor una invención o puede realmente salvar a la pareja? ¿Y si descubres matices de tu propia sexualidad que ni conocías?

 

06/10/17 Enric Zapatero

CromosomaX

 

 

De sobte, surt algú que té el coratge de tocar temes dels quals no ens atrevim prou a parlar, o a conéixer, però que ens produeixen si més no curiositat. El poliamor, pujat a l'escenari, ho fa tot més entenedor, més proper, més humà. Felicitats a tot l'equip i a la directora, Laura Giberga, per deixar-me marxar del teatre plena de preguntes i amb
gana per cercar les respostes dins meu.

 

 

 

 

 

9/10/17 Anna Sabaté

 

 


Los tres actores de Umbilical, Omar Puga, Ann Perelló y Sergio Vega bordan sus respectivas interpretaciones. Umbilical consigue que entremos en la dinámica y el proceso de los personajes durante todo el proceso de adaptación de una relación monógama a la nueva relación no monógama.


13/10/17 Susana

Ambiente G